Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: John Lenen Songtekst: Al Of Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: John Lenen - Al Of Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Al Of Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van John Lenen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van John Lenen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Al Of Me .

Origineel

When the night has come And the land is dark And the moon is the only light we see No I won't be afraid No I won't be afraid Just as long as you stand, stand by me And darling, darling stand by me Oh, now, now, stand by me Stand by me, stand by me If the sky that we look upon Should tumble and fall And the mountain should crumble to the sea I won't cry, I won't cry No I won't shed a tear Just as long as you stand, stand by me And darling, darling stand by me Oh, stand by me Stand by me, stand by me, stand by me Whenever you're in trouble won't you stand by me Oh, now, now, stand by me Oh, stand by me, stand by me, stand by me Darling, darling stand by me Stand by me Oh stand by me, stand by me, stand by me

 

Vertaling

Wanneer de nacht is gekomen En het land is donker En de maan is het enige licht dat we zien Nee, ik zal niet vrezen Nee, ik zal niet vrezen Net zo lang als je staat, sta mij bij En schat, lieveling stand by me Oh, nu, nu, blijf bij me Stand by me, stand by me Als de lucht die we beschouwen Mocht tuimelen en vallen En de berg moet crumble naar de zee Ik zal niet huilen, ik zal niet huilen Nee, ik zal geen traan Net zo lang als je staat, sta mij bij En schat, lieveling stand by me Oh, staandoor mij Stand by me, stand by me, stand by me Wanneer je in de problemen zal je niet staan ​​door mij Oh, nu, nu, blijf bij me Oh, stand by me, stand by me, stand by me Lieveling, lieveling stand by me Stand by me Oh stand by me, stand by me, stand by me