Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: John Lennon Songtekst: Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: John Lennon - Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van John Lennon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van John Lennon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Love .

Origineel

Love is real, real is love, Love is feeling, feeling love, Love is wanting to be loved. Love is touch, touch is love, Love is reaching, reaching love, Love is asking to be loved. Love is you, You and me, Love is knowing, We can be. Love is free, free is love, Love is living, living love, Love is needing to be loved.

 

Vertaling

Liefde echt is, echte liefde is, Liefde is gevoel, gevoel van liefde, Liefde is de wil om bemind te worden. Liefde is touch, touch is liefde, Liefde is het bereiken, het bereiken van de liefde, Liefde vraagt ??om bemind te worden. Liefde is dat je, Jij en ik, Liefde is weten, We kunnen zijn. Liefde is gratis, gratis is liefde, Liefde is leven, leven de liefde, Liefde is nodig om bemind te worden.