Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john lennon Songtekst: o' sanity

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john lennon - o' sanity ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van o' sanity? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john lennon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john lennon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals o' sanity .

Origineel

It's only sane to be insane. Psychotic builds a castle. And neurotic lives in it. I don't know what to do with my sanity. When the world's at the verge of calamity. O' sanity, o' sanity. What am I to do with you. Drink up, shoot up, anything you please. But you're always standing behind me like a devil in hell. O' sanity, o' sanity. Why don't you let me go. Let go, let go, cut it out!.

 

Vertaling

Het is alleen gezond om krankzinnig te zijn. Psychotisch bouwt een kasteel. En neurotisch woont erin. Ik weet niet wat ik moet doen met mijn geestelijke gezondheid. Als de wereld op de rand van de afgrond staat. O' sanity, o' sanity. Wat moet ik met jou aanvangen. Drinken, spuiten, wat je maar wilt. Maar je staat altijd achter me als een duivel in de hel. O' sanity, o' sanity. Waarom laat je me niet gaan. Laat los, laat los, hou ermee op!.