Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: John Lennon Songtekst: Stand By Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: John Lennon - Stand By Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Stand By Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van John Lennon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van John Lennon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Stand By Me .

Origineel

John Lennon - Stand By MeWhen the night has come And the land is dark And the moon is the only light we'll see No I won't be afraid, no I won't be afraid Just as long as you stand, stand by me And darling, darling, stand by me, oh now now, stand by me Stand by me Stand by me And if the sky that we look upon Should tumble and fall And the mountains should crumble to the sea I won't cry, I won't cry No I won't shed a tear Just as long as you stand, stand by me And darling, darling, stand by me, oh stand by me Stand by me Stand by me Stand by me, yeah Whenever you're in trouble won't you stand by me Oh now now, stand by me Oh stand by me Stand by me Stand by me darling, darling, stand by me, hee, stand by me Oh stand by me Stand by me Stand by me (hee hee) (Musje) Songteksten.net heeft toestemming van Stichting Musi©opy om deze songtekst te tonen. De songteksten mogen niet anders dan voor prive-gebruik gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan. Vertaling toevoegen Bewerk Print Ringtones Statistieken ArtiestenJohn Lennon StatistiekenBekeken: 9 Toegevoegd op: onbekend Toegevoegd door: onbekend Laatst gewijzigd op: onbekend ToevoegenTekst toevoegen Video toevoegen

 

Vertaling

John Lennon - Stand By MeWhen de nacht is gekomen En de grond is donker En de maan is het enige licht dat we zullen zien Nee, ik zal niet bang, nee ik zal niet bang zijn Net zo lang als je staat, sta me bij En lieve schat, stand by me, oh Nu, stand by me Stand by me Stand by me En als de hemel dat we kijken op Moet tuimelen en vallen En de bergen moet crumble naar de zee Ik zal niet wenen, ik zal niet wenen Nee, ik zal geen traan Net zo lang als je staat, sta me bij En lieve schat, stand by me, oh sta me bij Stand by me Stand by me Stand by me, yeah Wanneer je je in de problemen zal je niet stand by me Oh nu, nu, stand by me Oh stand by me Stand by me Stand by me lieveling, lieverd, sta me bij, hee, sta me bij Oh stand by me Stand by me Stand by me (Hee hee) (Musje) Songteksten.net heeft toestemming van Stichting Musi © opiëren OM This songtekst te Tonen. De songteksten Mogen niet Anders Dan VOOR Prive-gebruik gebruikt Worden, iedere Andere Verspreiding van de songteksten isdus u niet. Songtekst toevoegen Bewerk Afdrukken Ringtones Statistieken ArtiestenJohn Lennon StatistiekenBekeken: 9 Toegevoegd op: onbekend Toegevoegd deur: onbekend Laatst gewijzigd op: onbekend ToevoegenTekst toevoegen Video toevoegen