Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: John Lennon Songtekst: Women

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: John Lennon - Women ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Women? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van John Lennon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van John Lennon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Women .

Origineel

Woman I can hardly express, My mixed emotion at my thoughtlessness, After all I'm forever in your debt, And woman I will try express, My inner feelings and thankfullness, For showing me the meaning of success, Woman I know you understand The little child inside the man, Please remember my life is in your hands, And woman hold me close to your heart, However, distant don't keep us apart, After all it is written in the stars, Woman please let me explain, I never mean(t) to cause you sorrow or pain, So let me tell you again and again and again, I love you (yeah, yeah) now and forever, I love you (yeah, yeah) now and forever, I love you (yeah, yeah) now and forever, I love you (yeah, yeah)...

 

Vertaling

Vrouw die ik nauwelijks kan uitdrukken Mijn gemengde emotie over mijn onnadenkendheid, Ik ben tenslotte voor altijd in uw schuld, En vrouw, ik zal proberen uit te drukken, Mijn innerlijke gevoelens en dankbaarheid, Om me de betekenis van succes te laten zien, Vrouw, ik weet dat je het begrijpt Het kleine kind in de man, Onthoud alsjeblieft dat mijn leven in jouw handen ligt, En de vrouw houdt me dicht bij je hart, Ver weg houdt ons echter niet uit elkaar, Het staat tenslotte in de sterren geschreven, Vrouw laat me alsjeblieft uitleggen, Ik bedoel nooit (t) om je verdriet of pijn te bezorgen, Dus laat me je keer op keer vertellen, Ik hou van je (ja, ja) nu en voor altijd, Ik hou van je (ja, ja) nu en voor altijd, Ik hou van je (ja, ja) nu en voor altijd, Ik hou van je (ja, ja) ...