Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: John M Songtekst: Love Is

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: John M - Love Is ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Love Is? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van John M! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van John M en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Love Is .

Origineel

Love is a verb It ain't a thing It's not something you own It's not something you scream When you show me love I don't need your words Yeah love ain't a thing Love is a verb Love ain't a thing Love is a verb Love ain't a crutch It ain't an excuse No you can't get through love On just a pile of IOUS Love ain't a drug Despite what you've heard Yeah love ain't a thing Love is a verb Love ain't a thing Love is a verb So you gotta show, show, show me Show, show, show me Show, show, show me That love is a verb Yeah you gotta show, show, show me Show, show, show me Show, show, show me That love is a verb Love ain't a thing Love is a verb

 

Vertaling

Love is a verb It ain't a thing It's not something you own It's not something you scream When you show me love I don't need your words Yeah love ain't a thing Love is a verb Love ain't a thing Love is a verb Love ain't a crutch It ain't an excuse No you can't get through love On just a pile of IOUS Love ain't a drug Despite what you've heard Yeah love ain't a thing Love is a verb Love ain't a thing Love is a verb So you gotta show, show, show me Show, show, show me Show, show, show me That love is a verb Yeah you gotta show, show, show me Show, show, show me Show, show, show me That love is a verb Love ain't a thing Love is a verb