Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john martyn Songtekst: our love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john martyn - our love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van our love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john martyn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john martyn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals our love .

Origineel

Oh baby, take a look Take a look in your heart for me, baby Baby take a look, take a good look, baby Baby take a look in your heart Our love Once was sweeter than the April rain But now I have to beg before you even say my name Our love Once was warmer than a summer's day And now I have to ask before you even want to look my way People go talking People go talking around Putting us down, putting us down Putting us down, putting us down People go talking But they don't talk to me I know they just don't see Our love Once was you and me against this world Made a man from a boy And made a woman from a little girl Our love Once was deeper than the darkest blue could be Now I find I have to search my mind To find the smallest trace of you in me Lovers part You can read about it Can read about it every day Read about it every day Lovers part Then they just walk away Our love Once was sweeter than the April rain to me Now I find I have to beg before you call my name Please call my name, please call my name, and Baby take a look, take a good look, baby Baby take a look in your heart Baby take a look, take a good look, baby Baby take a look in your heart Baby take a look, baby take a look Baby take a look in your heart for me Ah baby, please baby

 

Vertaling

Oh baby, kijk eens Kijk eens in je hart voor mij, baby Baby kijk eens, kijk eens goed, baby Baby kijk eens in je hart Onze liefde Eens was het zoeter dan de regen in april Maar nu moet ik smeken voor je zelfs mijn naam zegt Onze liefde Ooit was het warmer dan een zomerdag En nu moet ik vragen voordat je zelfs maar mijn kant op wilt kijken Mensen gaan praten Mensen praten in het rond Ons neerzetten, ons neerzetten Putting us down, putting us down Mensen praten maar door Maar ze praten niet met mij Ik weet dat ze gewoon niet zien Onze liefde. Eens waren jij en ik tegen deze wereld Maakte een man van een jongen En maakte een vrouw van een klein meisje Onze liefde Was eens dieper dan het donkerste blauw kon zijn Nu vind ik dat ik mijn geest moet doorzoeken Om het kleinste spoor van jou in mij te vinden Geliefden gaan uit elkaar Je kunt erover lezen Ik kan er elke dag over lezen Lees er elke dag over Lovers part Dan lopen ze gewoon weg Onze liefde Eens was het zoeter dan de regen in april voor mij Nu vind ik dat ik moet smeken voordat je mijn naam roept Roep alsjeblieft mijn naam, roep alsjeblieft mijn naam, en Baby kijk eens goed, kijk eens goed, baby Baby kijk eens in je hart Baby kijk eens goed, kijk eens goed, baby Baby kijk eens in je hart Baby kijk eens, baby kijk eens Baby kijk eens in je hart voor mij Ah baby, alsjeblieft baby