Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john mayall Songtekst: sugarcane

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john mayall - sugarcane ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sugarcane? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john mayall! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john mayall en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sugarcane .

Origineel

Once I had a little girl Brought a smile into my world So sweet she had a namecalled her sugar cane Sugar cane was natural born Cajun from the country lord I swear she was the sweetest thingi loved that sugar cane Sugar cane would go to town And all the men folk turned around Makin' eyes they'd want to tryto steal her away from me But I got my knife and I'd hold her hand So them boys would understand Don't mess around I mean it mani love my sugar cane And then one day she had to leave And travel far away from me Lord I was lonesomelike I'd never been before And then one night I fell asleep And dreamed she had come back to me And when I woke next morningyes she's knocking on my door I said sugar cane Ya done come back babynever gonna leave again

 

Vertaling

Ooit had ik een klein meisje Bracht een glimlach in mijn wereld Zo lief dat ze een naam had die haar suikerriet noemde Suikerriet was natuurlijk geboren Cajun van het land heer Ik zweer dat ze het liefste ding was dat van suikerriet hield Suikerriet ging naar de stad En alle mannen draaiden zich om Ze keken me aan en probeerden haar van me weg te stelen. Maar ik had mijn mes en ik hield haar hand vast Zodat de jongens het zouden begrijpen Niet rotzooien, ik meen het man, ik hou van mijn suikerriet En op een dag moest ze weg En reisde ver weg van mij Heer ik was eenzaam zoals ik nog nooit was geweest En op een nacht viel ik in slaap En droomde dat ze naar me terug was gekomen En toen ik de volgende morgen wakker werd, klopte ze op mijn deur I said sugar cane Ya done come back babynever gonna leave again