Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john mayer Songtekst: 83 live in philadlephia,pa & hartford, ct

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john mayer - 83 live in philadlephia,pa & hartford, ct ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 83 live in philadlephia,pa & hartford, ct? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john mayer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john mayer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 83 live in philadlephia,pa & hartford, ct .

Origineel

I've these dreams of walking home Home where it used to be And everything is as it was Frozen in front of me Here I stand, 6 feet small Romanticizing years ago But it's a bitter sweet feeling hearing 'Wrapped around your finger' on the radio And these days I wish I was 6 again Oh, make me a red cape I wanna be superman Oh, if only my life was more like 1983 All these things would be more Like they were at the start of me Had it made in '83 Thinking 'bout my brother Ben I miss him every day Well, he looks just like his brother John But on an 18 month delay Here I stand, 6 feet small And smiling 'cause I'm scared as Hell Kind of like my life is like a sequel to a movie Where the actor's names have changed, oh well Well, these days I wish I was 6 again Oh, make me a red cape I wanna be superman Oh, if only my life was more like 1983 All these things would be more Like they were at the start of me If my life was more like 1983 Plot a course to the source of the Purest little part of me And most of my memories have escaped me Or confused themselves with dreams If Heaven's all we want it to be Send your prayers to me, care of 1983 You can paint that house a rainbow of colors Rip out the floorboards, replace the shutters But that's my plastic in the dirt Whatever happened to my, whatever happened to my Whatever happened to my lunchbox When came the day that it got thrown away And don't you think I should have had some say in that decision If only my life If only my life If only my life ...

 

Vertaling

Ik heb van die dromen dat ik naar huis loop Thuis waar het vroeger was En alles is zoals het was Bevroren voor mij Hier sta ik, 2 meter klein romantiserend over jaren geleden Maar het is een bitter zoet gevoel te horen 'Wrapped around your finger' op de radio En deze dagen wou ik dat ik weer 6 was Oh, maak me een rode cape Ik wil superman zijn Oh, was mijn leven maar meer zoals in 1983 Al deze dingen zouden meer zijn Zoals ze waren aan het begin van mij Had het gemaakt in '83 Denkend aan mijn broer Ben Ik mis hem elke dag Nou, hij lijkt precies op zijn broer John Maar met 18 maanden vertraging Hier sta ik, 1.80 meter klein En ik lach omdat ik zo bang ben als de hel Alsof mijn leven een vervolg is op een film Waar de namen van de acteurs zijn veranderd, oh nou Nou, deze dagen I wish I was 6 again Oh, maak me een rode cape I wanna be superman Oh, was mijn leven maar meer zoals in 1983 Al deze dingen zouden meer zijn Zoals ze waren aan het begin van mij Als mijn leven meer was als 1983 Een koers uitzetten naar de bron van het Zuiverste kleine deel van mij En de meeste van mijn herinneringen zijn me ontglipt Of verwarren zichzelf met dromen Als de hemel alles is wat we willen dat het is Stuur je gebeden naar mij, zorg voor 1983 Je kunt dat huis een regenboog aan kleuren geven De vloerplanken eruit halen, de luiken vervangen Maar dat is mijn plastic in het vuil Wat er ook gebeurd is met mijn, wat er ook gebeurd is met mijn Wat er ook gebeurde met mijn lunchbox Wanneer kwam de dag dat het werd weggegooid En denk je niet dat ik wat te zeggen had moeten hebben in die beslissing Als alleen mijn leven Als alleen mijn leven Als alleen mijn leven ...