Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: John Mayer Songtekst: Burn Up In Your Atmosphere

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: John Mayer - Burn Up In Your Atmosphere ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Burn Up In Your Atmosphere? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van John Mayer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van John Mayer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Burn Up In Your Atmosphere .

Origineel

I'm gonna steer clear I'd burn up in your atmosphere I'm gonna steer clear Cause I'd die if I saw you I'd die if i didn't see you there

 

Vertaling

Ik ga sturen duidelijk Ik zou in jullie atmosfeer verbranden Ik ga sturen duidelijk Want ik zou sterven als ik jou zag Ik zou sterven als ik je daar niet zien