Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: John Mayer Songtekst: Crossroad

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: John Mayer - Crossroad ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Crossroad? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van John Mayer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van John Mayer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Crossroad .

Origineel

I went down to the crossroads, fell down on my knees Down to the crossroads, fell down on my knees Asked the Lord for mercy, I said, help me if you please

 

Vertaling

Ik ging naar het kruispunt, viel op mijn knieën Tot aan de kruising, viel op mijn knieën Vroeg de Heer om genade, zei ik, help me als je wilt