Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: John Mayer Songtekst: Dear Marie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: John Mayer - Dear Marie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Dear Marie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van John Mayer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van John Mayer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Dear Marie .

Origineel

Dear Marie, tell me what it was I used to be Dear Marie, tell me what it was I used to be And if you’re further up the road can you show me what I still can’t see. Remember me, I’m the boy you used to love when we were fifteen Remember me, I’m the boy you used to love when we were fifteen Now I wonder what you think when you see me on the magazine. From time to time, I go looking for your photograph online From time to time, I go looking for your photograph online Some county judge in Ohio is all I ever find. Dear Marie, tell me do you still believe in me Dear Marie, tell me do you still believe in me Yeah I’ve got my dream but you’ve got family Yeah I’ve got my dream but you’ve got family Yeah I’ve got my dream but I guess it got away from me

 

Vertaling

Lieve Marie, vertel me wat het was ik vroeger Lieve Marie, vertel me wat het was ik vroeger En als je verder bent op de weg kun je me laten zien wat ik nog steeds niet kan zien. Herinner mij, ik ben de jongen je gebruikt om de liefde toen we vijftien Herinner mij, ik ben de jongen je gebruikt om de liefde toen we vijftien Nu vraag ik me af wat je denkt als je me zien op het tijdschrift. Van tijd tot tijd, ga ik op zoek naar uw foto online Van tijd tot tijd, ga ik op zoek naar uw foto online Sommige countyrechter in Ohio is alles wat ik ooit te vinden. Lieve Marie, vertel me heb je nog steeds gelooft in mij Lieve Marie, vertel me heb je nog steeds gelooft in mij Ja, ik heb mijn droom kregen, maar je hebt familie Ja, ik heb mijn droom kregen, maar je hebt familie Ja, ik heb mijn droom kreeg, maar ik denk dat het weg kreeg van mij