Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: John Mayer Songtekst: Graffiti

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: John Mayer - Graffiti ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Graffiti? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van John Mayer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van John Mayer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Graffiti .

Origineel

"Gravity" Gravity is working against me And gravity wants to bring me down Oh I'll never know what makes this man With all the love that his heart can stand Dream of ways to throw it all away Oh Gravity is working against me And gravity wants to bring me down Oh twice as much ain't twice as good And can't sustain like a one half could It's wanting more That's gonna send me to my knees [repeat] Oh gravity, stay the hell away from me And gravity has taken better men than me (now how can that be?) Just keep me where the light is Just keep me where the light is Just keep me where the light is C'mon keep me where the light is C'mon keep me where the light is Oh... where the light is! [repeat]

 

Vertaling

"Gravity" De zwaartekracht werkt tegen mij En de ernst wil me neer Oh, ik weet nooit wat maakt deze man Met alle liefde die zijn hart kan staan Droom van manieren om te gooien alles weg Oh Zwaartekracht werkt tegen mij En de ernst wil me neer Oh twee keer zo veel is niet twee keer zo goed En niet kan handhaven als een helft kon Het is willen meer Dat gaat me te sturen naar mijn knieën [Herhaal] Oh zwaartekracht, blijf dan weg van de hel van mij En de ernst heeft betere mensen dan ik (nu, hoe kan dat?) Blijf me waar het licht is Blijf me waar het licht is Blijf me waar het licht is C'mon houd me waar het licht is C'mon houd me waar het licht is Oh ... waar het licht is! [Herhaal]