Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: John Mayer Songtekst: I Don't Trust Myself Of Loving You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: John Mayer - I Don't Trust Myself Of Loving You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Don't Trust Myself Of Loving You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van John Mayer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van John Mayer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Don't Trust Myself Of Loving You .

Origineel

No I'm not the man I used to be lately See you met me at an interesting time If my past is any sign of your future You should be warned before I let you inside Hold on to whatever you find baby Hold on to whatever will get you through Hold on to whatever you find baby I don't trust myself with loving you I will beg my way into your garden I will break my way out when it rains Just to get back to the place where I started So I can want you back all over again Hold on to whatever you find baby Hold on to whatever will get you through Hold on to whatever you find baby I don't trust myself with loving you Who do you love? Girl I see through, through your love Who do you love me or the thought of me? me or the thought of me? Hold on to whatever you find baby Hold on to whatever will get you through Hold on to whatever you find baby I don't trust myself with loving you Hold on to whatever you find baby Hold on to whatever gets you through through Hold on to whatever you find baby I don't trust myself with loving you I don't trust myself with loving you I don't trust myself with loving you I don't trust myself with loving you

 

Vertaling

Nee, ik ben niet de man die ik de laatste tijd worden gebruikt om Zie je ontmoette ik in een interessante tijd Als mijn verleden is een teken van uw toekomstige U moet gewaarschuwd worden voordat ik laat je binnen Houd vast aan wat je baby Vasthouden aan wat je krijgt door Houd vast aan wat je baby Ik vertrouw mezelf niet met loving you Ik smeek mijn weg in uw tuin Ik zal breken mijn weg naar buiten als het regent Gewoon om terug te gaan naar de plaats waar ik begon Dus ik wil dat je terug kan helemaal opnieuw Houd vast aan wat je baby Vasthouden aan wat je krijgt door Houd vast aan wat je baby Ik vertrouw mezelf niet met loving you Who do you love? Meisje Ik zie door, door uw liefde Who do you love me of de gedachte van mij? of mij de gedachte van mij? Houd vast aan wat je baby Vasthouden aan wat je krijgt door Houd vast aan wat je baby Ik vertrouw mezelf niet met loving you Houd vast aan wat je baby Vasthouden aan wat je krijgt via via Houd vast aan wat jebaby Ik vertrouw mezelf niet met loving you Ik vertrouw mezelf niet met loving you Ik vertrouw mezelf niet met loving you Ik vertrouw mezelf niet met loving you