Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john mayer Songtekst: i’m gonna find another you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john mayer - i’m gonna find another you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’m gonna find another you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john mayer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john mayer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’m gonna find another you .

Origineel

[Verse 1] It's really over, you made your stand You got me crying, as was your plan But when my loneliness is through [Chorus] I'm going to find another you [Verse 2] You take your sweaters You take your time You might have your reasons But you will never have my rhymes I'm going to sing my way away from blue [Chorus] I'm going to find another you [Verse 3] When I was your lover No one else would do If I'm forced to find another I hope she looks like you Yeah and she's nicer too So go on baby Make your little get away My pride will keep me company And you just gave yours all away Now I'm going to dress myself for two Once for me and once for someone new I'm going to do somethings you wouldn't let me do Oh I'm going to find another you

 

Vertaling

[Verse 1] Het is echt voorbij, je hebt je standpunt gemaakt Je hebt me aan het huilen gemaakt, zoals je van plan was Maar als mijn eenzaamheid voorbij is [refrein] I'm going to find another you [Verse 2] You take your sweaters Je neemt je tijd Je hebt misschien je redenen Maar je zult nooit mijn rijmen hebben Ik ga mijn weg weg van blauw zingen [Chorus] I'm going to find another you [Vers 3] When I was your lover No one else would do If I'm forced to find another hoop ik dat ze op jou lijkt Yeah and she's nicer too Dus ga maar schatje Maak dat je wegkomt Mijn trots zal me gezelschap houden En jij hebt de jouwe net weggegeven Nu ga ik mezelf kleden voor twee Een keer voor mij en een keer voor een nieuw iemand Ik ga dingen doen die jij me niet zou laten doen Oh I'm going to find another you