Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: John Mayer Songtekst: I'm On Fire

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: John Mayer - I'm On Fire ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I'm On Fire? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van John Mayer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van John Mayer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I'm On Fire .

Origineel

Hey little girl is your daddy home Did he go away and leave you all alone I got a bad desire I'm on fire Tell me now baby is he good to you Can do to you the things that I do I can take you higher I'm on fire Sometimes it's like, someone took a knife baby edgy and dull and cut a six-inch valley through the middle of my soul At night I wake up with the sheets soaking wet and a freight train running through the middle of my head Only you can cool my desire I'm on fire

 

Vertaling

Hey little girl is your daddy home Heeft hij weggaan en alles laat je alleen Ik heb een slechte begeerte I'm on fire Vertel me baby is hij goed voor u Kan doen om je de dingen die ik doe Ik kan je hoger I'm on fire Soms lijkt het wel, iemand nam een mes baby edgy en dof en sneed een zes-inch vallei door het midden van mijn ziel 'S Nachts word ik wakker met de vellen soaken nat en een goederentrein doorheen het midden van mijn hoofd Alleen u kunt afkoelen mijn wens I'm on fire