Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: John Mayer Songtekst: Love Is A Verb

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: John Mayer - Love Is A Verb ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Love Is A Verb? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van John Mayer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van John Mayer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Love Is A Verb .

Origineel

Love is a verb It ain't a thing It's not something you own It's not something you scream When you show me love I don't need your words Yeah love ain't a thing Love is a verb Love ain't a thing Love is a verb Love ain't a crutch It ain't an excuse No you can't get through love On just a pile of IOUS Love is a verb Love ain't a thing Love is a verb So you gotta show, show, show me Show, show, show me Show, show, show me That love is a verb Yeah you gotta show, show, show me Show, show, show me Show, show, show me That love is a verb Love ain't a thing Love is a verb

 

Vertaling

Love is a verb It ain't a thing It's not something you own It's not something you scream When you show me love I don't need your words Yeah love ain't a thing Love is a verb Love ain't a thing Love is a verb Love ain't a crutch It ain't an excuse No you can't get through love On just a pile of IOUS Love is a verb Love ain't a thing Love is a verb So you gotta show, show, show me Show, show, show me Show, show, show me That love is a verb Yeah you gotta show, show, show me Show, show, show me Show, show, show me That love is a verb Love ain't a thing Love is a verb