Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: John Mayer Songtekst: Man On The Side

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: John Mayer - Man On The Side ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Man On The Side? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van John Mayer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van John Mayer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Man On The Side .

Origineel

six numbers, one more to dial before I'm before you I tried to call been busy all night gave up waiting at daylight excuse me Mrs. Busybody could you pencil me in when you can though we both know that the worst part about it is I would be free when you wanted me if you wanted me ohhhhh... I am the man on the side hoping you'll make up your mind I am the one who will swallow his pride life as the man on the side one of the many one of the few to stand back and wait for you excuse me Mrs. Busybody could you pencil me in when you can though we both know that the worst part about it is I would be free when you wanted me if you wanted me, if you wanted me ohhhh... I am the man on the side hoping you'll make up your mind I am the one who will swallow his pride Life as the man on the side Life as the man on the side I fell in love with the dream that I built of you playing the part of the queen taking my own advice I'm giving up tonight good luck to you and the king excuse me Mrs. Busybody could you pencil me in though we both know that the worst part about it is I would be free when you wanted me if you wanted me, if you wanted me ohhhhh.... I am the man on the side hoping you'll make up your mind I am the one who will swallow his pride life as the man you know life as the man living life as the man on the side

 

Vertaling

zes nummers, een meer om te bellen voordat ik ben voordat u Ik heb geprobeerd te bellen bezig de hele nacht geweest gaf wachten bij daglicht excuseer me Mrs Busybody kon je potlood me als je kunt hoewel we weten allebei dat het slechtste deel over het is Ik zou vrij zijn als je me wilde als je me wilde ohhhhh ... Ik ben de man aan de kant hoop je make up your mind Ik ben degene die zijn hoogmoed zal slikken leven als de man aan de kant een van de vele een van de weinige om terug te staan ​​en wachten voor u neem me niet kwalijkMevrouw Busybody kon je potlood me als je kunt hoewel we weten allebei dat het slechtste deel over het is Ik zou vrij zijn als je me wilde als je me wilde, als je me wilde ohhhh ... Ik ben de man aan de kant hoop je make up your mind Ik ben degene die zijn hoogmoed zal slikken Het leven als de man aan de kant Het leven als de man aan de kant Ik werd verliefd op de droom die ik heb gebouwd van jullie het spelen van de rol van de koningin nemen van mijn eigen advies Ik geef vanavond veel geluk voor u en dekoning excuseer me Mrs Busybody kon je potlood me in hoewel we weten allebei dat het slechtste deel over het is Ik zou vrij zijn als je me wilde als je me wilde, als je me wilde ohhhhh .... Ik ben de man aan de kant hoop je make up your mind Ik ben degene die zijn hoogmoed zal slikken leven als de mens je leven als de man kennen het leven het leven als de man aan de kant