Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: John Mayer Songtekst: New Light

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: John Mayer - New Light ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van New Light? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van John Mayer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van John Mayer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals New Light .

Origineel

I'm the boy in your other phone Lighting up inside your drawer at home all alone Pushing 40 in the friend zone We talk and then you walk away every day Oh, you don't think twice 'bout me And maybe you're right to doubt me, but [Chorus] But if you give me just one night You're gonna see me in a new light Yeah, if you give me just one night To meet you underneath the moonlight Oh, I want a take two, I want to breakthrough I wanna know the real thing about you So I can see you in a new light [Verse 2] Take a ride up to Malibu I just wanna stay to look at you, look at you What would it matter if your friends knew? Who cares what other people say, anyway Oh, we can go far from the end And make a new world together babe [Chorus] 'Cause if you give me just one night You're gonna see me in a new light Yeah, if you give me just one night To meet you underneath the moonlight Oh, I want a take two, I want to breakthrough I wanna know the real thing about you So I can see you in a new light [Bridge] Ay, ay Ay, ay Ay, ay Ay, ay Ay, ay Ah, ah, ah, ah, ah... [Chorus] Yeah, if you give me just one night You're gonna see me in a new light Yeah, if you give me just one night To meet you underneath the moonlight [Outro] What do I do with all this? What do I do with all this love that's running through my veins for you What do I do with all this? What do I do with all this love that's running through my veins for you What do I do with all this? What do I do with all this love that's running through my veins for you What do I do with all this? What do I do with all this...

 

Vertaling

Ik ben de jongen in je andere telefoon Ik sta alleen thuis in je la thuis 40 in de vriendenzone duwen We praten en dan loop je elke dag weg Oh, je denkt niet twee keer over me En misschien heb je gelijk om aan mij te twijfelen, maar [Koor] Maar als je me maar één nacht geeft Je zult me ??in een nieuw licht zien Ja, als je me maar één nacht geeft Om je te ontmoeten onder het maanlicht Oh, ik wil een tweede nemen, ik wil doorbreken Ik wil het echte ding over jou weten Ik zie je dus in een nieuw licht [Verse 2] Maak een rit naar Malibu Ik wil gewoon blijven om naar je te kijken, naar jou te kijken Wat zou het uitmaken als je vrienden het wisten? Wat maakt het toch uit wat andere mensen zeggen? Oh, we kunnen ver van het einde gaan En maak samen een nieuwe wereld schat [Koor] Want als je me maar één nacht geeft Je zult me ??in een nieuw licht zien Ja, als je me maar één nacht geeft Om je te ontmoeten onder het maanlicht Oh, ik wil een tweede nemen, ik wil doorbreken Ik wil het echte ding over jou weten Ik zie je dus in een nieuw licht [Brug] Ay ay Ay ay Ay ay Ay ay Ay ay Ah, ah, ah, ah, ah ... [Koor] Ja, als je me maar één nacht geeft Je zult me ??in een nieuw licht zien Ja, als je me maar één nacht geeft Om je te ontmoeten onder het maanlicht [Outro] Wat doe ik met dit alles? Wat moet ik doen met al deze liefde die voor jou door mijn aderen stroomt Wat doe ik met dit alles? Wat moet ik doen met al deze liefde die voor jou door mijn aderen stroomt Wat doe ik met dit alles? Wat moet ik doen met al deze liefde die voor jou door mijn aderen stroomt Wat doe ik met dit alles? Wat moet ik doen met dit alles ...