Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: John Mayer Songtekst: Serendipity

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: John Mayer - Serendipity ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Serendipity? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van John Mayer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van John Mayer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Serendipity .

Origineel

I've these dreams of Walking home Home where it used to be And everything is As it was Frozen in front of me Here I stand 6 feet small romanticizing years ago but it's a bitter sweet feeling hearing "Wrapped Around Your Finger" on the radio and these days I wish I was 6 again Oh make me a red cape I wanna be Superman Oh, if only my life was more like 1983 all these things would be more like they were at the start of me had it made in 83 thinking bout my brother Ben I miss him every day He looks just like his brother John But on an 18 month delay Here I stand 6 feet small and smiling cause I'm scared as hell kind of like my life is like a sequel to a movie where the actor's names have changed oh well well these days I wish I was 6 again Oh make me a red cape I wanna be Superman Oh, if only my life was more like 1983 all these things would be more like they were at the start of me If my life was more like 1983 plot a course to the source of the purest little part of me and most my memories have escaped me or confused themselves within dreams if heaven's all we want it to be send your prayers to me care of 1983 you can paint that house a rainbow of colors rip out the floorboards replace the shutters but that's my plastic in the dirt whatever happened to my whatever happened to my whatever happened to my lunchbox when came the day that it got thrown away and don't you think I should have had some say in that decision If only my life (repeated till fade)

 

Vertaling

Ik heb deze dromen van Walking home Home waar het vroeger En alles is Zoals het was Bevroren voor mij Hier sta ik 6 voet kleine romantisering jaar geleden maar het is een bitterzoet gevoel hoorzitting "Gewikkeld rond je vinger" op de radio en deze dagen Ik wou dat ik weer 6 Oh maak me een rode cape Ik wil Superman Ach, als mijn leven was meer als 1983 al deze dingen zouden zijn zoals ze waren aan het begin van mij had het gemaakt in 83 denken over mijn broer Ben Ik mis hem elke dag Hij kijkt net als zijn broer John Maar op een 18 maanden vertraging Hier sta ik 6 voet kleine en lachen want ik ben bang als de hel net zoiets als mijn leven is als een vervolg op een film waar de acteur de namen zijn veranderd oh goed goed deze dagen Ik wou dat ik weer 6 Oh maak me een rode cape Ik wil Superman Ach, als mijn leven was meer als 1983 al deze dingen zouden zijn zoals ze waren aan het begin van mij Als mijn leven was meer als 1983 perceel een cursus om de bron van de zuiverste klein deel van mij en de meeste mijn herinneringen mij ontgaan of verwarde dromen zich binnen als de hemel is alles wat we willen dat het Stuur uw gebeden aan mij zorg van 1983 U kunt verf die het huis van een regenboog van kleuren rippen uit de vloer vervanging van de rolluiken, maar dat is mijn plastic in het vuil Wat is er gebeurd met mijn Wat is er gebeurd met mijn Wat is er gebeurd met mijn broodtrommel toen kwam de dag dat het echt weggegooid en denk je niet dat ik had moeten zeggen sommigen in dat besluit Als alleen mijn leven (herhaald totdat fade)