Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john mayer Songtekst: speak for me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john mayer - speak for me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van speak for me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john mayer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john mayer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals speak for me .

Origineel

[Verse 1] Now the cover of a Rolling Stone Ain't the cover of a Rolling Stone And the music on my radio Isn't supposed to make me feel alone [Pre-Chorus] What a drag to know I have to learn to let it go [Chorus] Show me something I can be Play a song that I can sing Make me feel as I am free Someone come speak for me [Verse 2] Well they’re celebrating broken things I don’t want a world of broken things You can tell something isn't right When all your heroes are in black and white [Pre-Chorus] What a drag to say At least I still have yesterday [Chorus] Show me something I can be Play a song that I can sing Make me feel as I am free Someone come speak for me Someone come speak for me [Bridge] I'm not mad about it But I'm not mad about it I'm not mad about it But I'm not that mad about it [Chorus] Show me something I can be Play a song that I can sing Make me feel as I am free Someone come speak for me [Outro] Now the cover of a Rolling Stone Ain't the cover of a Rolling Stone

 

Vertaling

[Verse 1] Now the cover of a Rolling Stone Ain't the cover of a Rolling Stone And the music on my radio Is niet bedoeld om me alleen te laten voelen [Pre-Chorus] What a drag to know I have to learn to let it go [refrein] Laat me zien wat ik kan zijn Speel een lied dat ik kan zingen Laat me voelen dat ik vrij ben Iemand kom voor mij spreken [Vers 2] Nou ze vieren gebroken dingen Ik wil geen wereld van gebroken dingen Je kunt zien dat er iets niet klopt When all your heroes are in black and white [Pre-Chorus] Wat vervelend om te zeggen Ik heb tenminste gisteren nog [Chorus] Toon me iets dat ik kan zijn Speel een lied dat ik kan zingen Laat me voelen dat ik vrij ben Laat iemand voor mij spreken Laat iemand voor mij spreken [Brug] Ik ben er niet gek op Maar ik ben er niet gek op Ik ben er niet gek op Maar ik ben er niet zo gek op [Chorus] Laat me iets zien wat ik kan zijn Speel een lied dat ik kan zingen Laat me voelen dat ik vrij ben Iemand kom voor mij spreken [Outro] Now the cover of a Rolling Stone Ain't the cover of a Rolling Stone