Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: John Mayer Songtekst: Xo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: John Mayer - Xo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Xo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van John Mayer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van John Mayer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Xo .

Origineel

Your love is bright as ever Even in the shadows Baby, kiss me Before they turn the lights out Your heart is glowing And I'm crashing into you Baby, kiss me, kiss me Before they turn the lights out Before they turn the lights out Baby, love me lights out In the darkest night hour I'll search through the crowd Your face is all that I see I'll give you everything Baby, love me lights out Baby, love me lights out We don't have forever Baby daylight's wasting You better kiss me Before our time has run out Nobody sees what we see They're just hopelessly gazing Oh baby, take me, take me Before they turn the lights out Before our time has run out Baby, love me lights out In the darkest night hour I'll search through the crowd Your face is all that I see I'll give you everything Baby, love me lights out Baby, love me lights out You can turn my lights out I love you like XO You love me like XO You kill me girl XO You love me like XO All that I see Give me everything Baby, love me lights out Baby, love me lights out You can turn my lights out In the darkest night hour I'll search through the crowd Your face is all that I see I'll give you everything Baby, love me lights out Baby, love me lights out You can turn my lights out

 

Vertaling

Uw liefde is helder als altijd Zelfs in de schaduw Baby, kus me Voordat ze het licht uit Je hart gloeit En ik crashen in je Baby, kus me, kus me Voordat ze het licht uit Voordat ze het licht uit Baby, love me lichten uit In de donkerste nacht uur Ik zal zoeken door de menigte Je gezicht is alles wat ik zie Ik geef je alles Baby, love me lichten uit Baby, love me lichten uit We niet voor altijd Wasting baby daglicht's Je me beter zoenen Voor onzetijd op is Niemand ziet wat we zien Ze zijn gewoon hopeloos staren Oh baby, neem me, neem me Voordat ze het licht uit Voor onze tijd op is Baby, love me lichten uit In de donkerste nacht uur Ik zal zoeken door de menigte Je gezicht is alles wat ik zie Ik geef je alles Baby, love me lichten uit Baby, love me lichten uit U kunt mijn lichten uit Ik hou van je zoals XO Je houdt van me zoals XO Je vermoordt me meisje XO Je houdt van me zoals XO Alles wat ik zie Give Me Everything Baby,love me lichten uit Baby, love me lichten uit U kunt mijn lichten uit In de donkerste nacht uur Ik zal zoeken door de menigte Je gezicht is alles wat ik zie Ik geef je alles Baby, love me lichten uit Baby, love me lichten uit U kunt mijn lichten uit