Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: John Mayler Songtekst: Perfectly Lonely

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: John Mayler - Perfectly Lonely ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Perfectly Lonely? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van John Mayler! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van John Mayler en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Perfectly Lonely .

Origineel

Had a little love But I spread it thin Falling in her arms at night again I made a bad name for my game round town Tore out my heart and shut it down Nothing to do Nowhere to be A simple little a kind of free Nothing to do No one but me That's is all I need I'm perfectly lonely I'm perfectly lonely I'm perfectly lonely Yeaah... Cause I don't belong to anyone And nobody belongs to me I see my friends around from time to time When the ladies let us slip away And when they ask me how I'm doing with mine This is always what I say Nothing to do Nowhere to be A simple little kind of free Nothing to do No one to be Is it really hard to see? I'm perfectly lonely I'm perfectly lonely I'm perfectly lonely Yeah... Cause I don't belong to anyone Nobody belongs to me And his is not to say There never comes a day I take my chances and start again And when I look behind On all my younger times I have to thank the wrongs That led me to a love so strong I'm perfectly lonely I'm perfectly lonely I'm perfectly lonely Yeah... Cause I don't belong to anyone And nobody belongs to me That's the way x3 That I want it That's the way x3 That I want it That's the way x3 That I want it That's the way x3 That I want it

 

Vertaling

Had een beetje liefde Maar ik verspreid het dunne Falling in haar armen 's nachts weer Ik maakte een slechte naam voor mijn spel door de stad Scheurde uit mijn hart en afsluit Niets te doen Nergens te Een eenvoudige kleine een soort van vrije Niets te doen Niemand behalve ik Dat is alles wat ik nodig Ik ben volkomen eenzaam Ik ben volkomen eenzaam Ik ben volkomen eenzaam Yeaah ... Omdat ik niet bij iedereen En niemand hoort bij mij Ik zie mijn vrienden in de buurt van tijd tot tijd Toen de dames laat ons voorbijgaan En als ze me vragen hoe ik het doe met de mijne Dit is altijd wat ik zeg Niets te doen Nergens te Een eenvoudige, kleine soort van gratis Niets te doen Niemand worden Is het echt moeilijk om te zien? Ik ben volkomen eenzaam Ik ben volkomen eenzaam Ik ben volkomen eenzaam Ja ... Omdat ik niet bij iedereen Niemand behoort voor mij En zijn wil niet zeggen Er komt nooit een dag Ik neem mijn kansen en opnieuw beginnen En als ik kijk achter Op al mijn jongere tijden Ik heb aan de misstanden dank Dat leidde me naar een liefde zo sterk Ik ben perfecteenzaam Ik ben volkomen eenzaam Ik ben volkomen eenzaam Ja ... Omdat ik niet bij iedereen En niemand hoort bij mij Dat is de manier x3 Waarop ik het wil Dat is de manier x3 Waarop ik het wil Dat is de manier x3 Waarop ik het wil Dat is de manier x3 Waarop ik het wil