Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: John Mcdermott Songtekst: My Old Man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: John Mcdermott - My Old Man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van My Old Man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van John Mcdermott! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van John Mcdermott en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals My Old Man .

Origineel

The tears have all been she'd now We've said our last goodbyes His souls been blessed He's laid to rest Andit's now I feel alone He was moer than just a father A teacher my best friend He can still be heard In the tunes we shared When we play them on our own (chorus) I never will forget him For he made me "what I am" Though he may be gone Memories linger on And I miss him, the old man As a boy he'd take me walking By mountain field and stream And he showed me things Not known to kings And secret between him and me Like the colours of the pheasant As he rises in the dawn And how to fish and make a wish Beside the holly tree I thought he'd live forever He seemed so big and strong But the minutes fly And the years roll by For a father and a son And suddenly when it happened There was so much left unsaid No second chance To tell him thanks For everything he's done

 

Vertaling

De tranen zijn allemaal ze had nu We hebben gezegd ons laatste afscheid Zijn zielen gezegend Hij is gelegd om te rusten Andit is nu voel ik me alleen Hij was moer dan alleen een vader Een leraar mijn beste vriend Hij kan nog steeds worden gehoord In de muziek die we deelden Toen we ze spelen op onze eigen (Refrein) Ik zal hem nooit vergeten Want hij maakte me 'wat ik ben " Hoewel hij kan worden gegaan Geheugen treuzelt En ik mis hem, de oude man Als een jongen dat hij me zou nemen wandelen Door het gebergte veld en stroom EnHij liet me dingen Niet bekend koningen En geheim tussen hem en mij Net als de kleuren van de fazant Zoals hij stijgt in de dageraad En hoe om te vissen en een wens Naast de hulstboom Ik dacht dat hij voor eeuwig zou leven Hij leek zo groot en sterk Maar de minuten vliegen En de jaren voorbij Voor een vader en een zoon En plotseling toen het gebeurde Er was zo veel ongezegd Geen tweede kans Om hem te vertellen thanks Voor alles wat hij heeft gedaan