Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john mellencamp Songtekst: i need a lover (uk single version)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john mellencamp - i need a lover (uk single version) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i need a lover (uk single version)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john mellencamp! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john mellencamp en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i need a lover (uk single version) .

Origineel

I need a lover that won't drive me crazy (I need a lover that won't drive me crazy) I need a lover that won't drive me crazy Some girl that knows the meaning of, uh "Hey, hit the highway" Well I've been walkin' the streets up and down Racing through the human jungles at night I'm so confused, my mind is indifferent Hey, I'm so weak, won't somebody shut off that light Electricity runs through the video And I watch it from this hole I call home And all the stony's are dancin' to the radio And I got the world calling me up here Tonight on the phone I need a lover that won't drive me crazy Some girl to thrill me and then go away I need a lover that won't drive me crazy Some girl that knows the meaning of, uh "Hey, hit the highway" Well, I'm not wiped out by this poolroom life I'm living I'm gonna quit this job, and go to school, or head back home And I'm not askin' to be loved or be forgiven Hey, I just can't face shakin' in this bedroom One more night alone I need a lover that won't drive me crazy I need a lover that won't drive me crazy I need a lover that won't drive me crazy Some girl that knows the meaning of, uh "Hey, hit the highway" I need a lover that won't drive me crazy Some girl to thrill me and then go away I need a lover that won't drive me crazy Some girl that knows the meaning of, uh "Hey, hit the highway" You betcha!

 

Vertaling

Ik heb een minnaar nodig die me niet gek maakt (Ik heb een minnaar nodig die me niet gek maakt) Ik heb een minnares nodig die me niet gek maakt Een meisje dat de betekenis kent van, uh "Hé, ga naar de snelweg" Well I've been walkin' the streets up and down Racen door de menselijke jungles 's nachts I'm so confused, my mind is indifferent Hé, ik ben zo zwak, wil iemand dat licht uitdoen Elektriciteit loopt door de video En ik bekijk het vanuit dit gat dat ik thuis noem And all the stony's are dancin' to the radio And I got the world calling me up here Tonight on the phone Ik heb een minnares nodig die me niet gek maakt Een meisje dat me opwindt en dan weggaat I need a lover that won't drive me crazy Een meisje dat de betekenis kent van... "Hé, ga naar de snelweg" Nou, ik ben niet uitgeput door dit zwembadleven dat ik leef Ik stop met deze baan, en ga naar school, of ga terug naar huis En ik vraag niet om liefde of vergeving Hé, ik kan het gewoon niet aan om te schudden in deze slaapkamer Nog een nacht alleen I need a lover that won't drive me crazy I need a lover that won't drive me crazy I need a lover that won't drive me crazy Een meisje dat de betekenis kent van, uh "Hey, hit the highway" I need a lover that won't drive me crazy Een meisje dat me opwindt en dan weggaat I need a lover that won't drive me crazy Een meisje dat de betekenis kent van... "Hey, hit the highway" Reken maar.