Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john mellencamp Songtekst: mobile blue

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john mellencamp - mobile blue ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mobile blue? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john mellencamp! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john mellencamp en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mobile blue .

Origineel

Headed south to work to pipeline Make some cash while in the meantime Baby jumped a bird and flew away Lordy, Lordy, my, my mind's achin' Drunk and down and out and makin' time With anything that comes my way Staggered to the Greyhound station L.A. means my destination Put me on that dog, take me away Mobile blues baby, I can't make it Got me down Lord, I can't take it Here in Alabama one more day I called a friend in Frisco He said "baby's in L.A." Here I am in Alabama two thousand miles away Lord I got this mobile blues today Well, I left her back in Frisco And she begged me not to go I know somebody must have told her That I travel and I lie That they saw me drunk in mobile With some wired up chick from Jacksonville And brother did we look like we could fly Staggered to the Greyhound station L.A. means my destination Put me on that dog, take me away Lord I got this mobile blues today Lord I got this mobile blues today

 

Vertaling

Naar het zuiden om aan de pijplijn te werken Om wat geld te verdienen terwijl in de tussentijd Baby sprong op een vogel en vloog weg Lordy, Lordy, my, my mind's achin' Drunk and down and out and makin' time Met alles wat op mijn pad komt Staggered naar het Greyhound station L.A. is mijn bestemming Zet me op die hond, breng me weg Mobile blues baby, I can't make it Got me down Lord, I can't take it Here in Alabama one more day Ik belde een vriend in Frisco He said "baby's in L.A." Here I am in Alabama two thousand miles away Lord I got this mobile blues today Wel, ik liet haar achter in Frisco En ze smeekte me om niet te gaan Ik weet dat iemand haar verteld moet hebben Dat ik reis en lieg Dat ze me dronken zagen in Mobile Met een meid uit Jacksonville En we zagen eruit alsof we konden vliegen Staggerend naar het Greyhound station L.A. is mijn bestemming Zet me op die hond, breng me weg Lord I got this mobile blues today Lord I got this mobile blues today