Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john mellencamp Songtekst: the breakout

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john mellencamp - the breakout ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the breakout? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john mellencamp! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john mellencamp en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the breakout .

Origineel

Why do I think there's nobody out there No one who wants me and no one who knows I wait in this place and no one can see me After all this time could I be so alone I walk through this old town and still feel so lonely The winds play sad songs high in the trees The sun never shines this deep in the forest And I in the darkness or is the darkness in me I wanna break I wanna break out I wanna break I wanna break out I want to taste the tears of a lover Warm as my blood as wet as a kiss But it's only dark rain that falls in this old town Old as my memory and as cold as my lips I wanna break I wanna break out I don't wanna fake it I want to break out And when I feel lonely And when I feel lonely You fly me to the sun Above this old town From the top of a tower I forget about living I forget about pain At the edge of the platform At the edge of a heartbeat Above this old town I flew away I wanna break I wanna break out I don't wanna fake it I want to break out I wanna break I wanna break out I want to break I want to break out

 

Vertaling

Waarom denk ik dat er niemand is Niemand die me wil en niemand die het weet Ik wacht op deze plek en niemand kan me zien Kan ik na al die tijd zo eenzaam zijn? Ik loop door deze oude stad en voel me nog steeds zo eenzaam De wind speelt droevige liedjes hoog in de bomen de zon schijnt nooit zo diep in het bos En ik in de duisternis of is de duisternis in mij Ik wil breken Ik wil uitbreken Ik wil uitbreken Ik wil uitbreken Ik wil de tranen van een minnaar proeven Warm als mijn bloed, nat als een kus Maar het is slechts donkere regen die valt in deze oude stad Oud als mijn herinnering en zo koud als mijn lippen ik wil uitbreken Ik wil uitbreken Ik wil niet doen alsof Ik wil uitbreken En als ik me eenzaam voel En als ik me eenzaam voel vlieg je me naar de zon Boven deze oude stad Vanaf de top van een toren vergeet ik het leven vergeet ik de pijn Aan de rand van het perron Aan de rand van een hartslag Boven deze oude stad vloog ik weg Ik wil breken Ik wil uitbreken Ik wil niet doen alsof Ik wil uitbreken Ik wil breken Ik wil erdoorheen breken Ik wil doorbreken Ik wil uitbreken