Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john michael montgomery Songtekst: heaven sent me you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john michael montgomery - heaven sent me you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van heaven sent me you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john michael montgomery! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john michael montgomery en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals heaven sent me you .

Origineel

I've never seen blue eyes filled with so much love I never thought I'd find out what I found in your touch Someone up there must like me 'cause I'm Lookin' at the proof there's no doubt about it Heaven sent me you Heaven sent me you to make my life complete An angel from above to watch over me What makes it even better Is you feel the same way too There's no doubt about it Heaven sent me you Every moment that we share will live forever in my mind Every memory that we make Are sure to outlast time I know when I hold you close I'm holdin' Love that's true There's no doubt about it Heaven sent me you Heaven sent me you to make my life complete An angel from above to watch over me What makes it even better Is you feel the same way too There's no doubt about it Heaven sent me you There's no doubt about it Heaven sent me you

 

Vertaling

Ik heb nog nooit blauwe ogen gezien gevuld met zoveel liefde Ik had nooit gedacht dat ik zou ontdekken wat ik in jouw aanraking vond Iemand daarboven moet me aardig vinden, want ik ben Kijkend naar het bewijs is er geen twijfel over mogelijk De hemel stuurde mij jou De hemel stuurde me jou om mijn leven compleet te maken Een engel van boven die over me waakt Wat het nog beter maakt is dat jij ook hetzelfde voelt Er is geen twijfel mogelijk, de hemel heeft mij jou gestuurd Elk moment dat we delen zal voor altijd in mijn gedachten blijven Elke herinnering die we maken Zal zeker de tijd overleven Ik weet dat als ik je vasthoud, ik je vasthoud Liefde die echt is Er is geen twijfel mogelijk De hemel stuurde mij jou De hemel stuurde me jou om mijn leven compleet te maken Een engel van boven die over me waakt Wat het nog beter maakt is dat jij ook hetzelfde voelt Er is geen twijfel mogelijk, de hemel heeft mij jou gestuurd Er is geen twijfel mogelijk, de hemel heeft mij jou gestuurd