Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john michael montgomery Songtekst: home to you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john michael montgomery - home to you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van home to you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john michael montgomery! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john michael montgomery en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals home to you .

Origineel

I get up and battle the day Things don't always go my way It might rain but that's okay I get to come home to you Sometimes life may get me down And I get tired of getting kicked around I feel lost in this maddening crowd But I get to come home to you [Chorus:] You are my best friend And you are where my heart is And I know at the day's end I get to come home to you Hanging out in our old sweatshirts You let me complain about a hard day's work I don't know what I did to deserve To get to come home to you [Chorus x 2] Yes I get to come home to you Oh I love coming home to you.

 

Vertaling

Ik sta op en vecht tegen de dag Dingen gaan niet altijd zoals ik wil Het kan regenen maar dat is oké Ik kom thuis bij jou Soms kan het leven me neerhalen En ben ik het zat om rondgeschopt te worden Ik voel me verloren in deze gekmakende menigte maar ik kom thuis bij jou [Refrein:] You are my best friend En jij bent waar mijn hart ligt En ik weet dat aan het eind van de dag I get to come home to you Rondhangend in onze oude sweatshirts Je laat me klagen over een dag hard werken Ik weet niet wat ik heb gedaan om het te verdienen om thuis te komen bij jou [refrein x 2] Yes I get to come home to you Oh I love coming home to you.