Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john michael montgomery Songtekst: it gets me every time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john michael montgomery - it gets me every time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it gets me every time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john michael montgomery! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john michael montgomery en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it gets me every time .

Origineel

A short red dress don't turn my head At least that's true unless it's you that's wearin' it Glamor girls, high heels and pearls They're a dime a dozen in this world But let me tell you When I see you I go crazy There's just something about you baby Can't help myself you drive me out of my mind Can't explain there's no use tryin' Plain as day there's no denyin' What you've got, it gets me every time Don't want no part of no fancy car All I need's a way to get me where you are Some folks dream of the finer things But I dream of you 'cause there's nothin' finer to me Let me tell you When I see you I go crazy There's just something about you baby Can't help myself you drive me out of my mind Can't explain there's no use tryin' Plain as day there's no denyin' What you've got, it gets me every time There's a lot of things that can tempt a man to fall But girl to me they don't mean nothin' at all No no no no Let me tell you When I see you I go crazy There's just something about you baby Can't help myself you drive me out of my mind Can't explain there's no use tryin' Plain as day there's no denyin' What you've got, it gets me every time Yeah, what you've got, it gets me every time Girl, what you've got, it gets me every time

 

Vertaling

Een kort rood jurkje laat mijn hoofd niet draaien Tenminste dat is waar, tenzij jij het bent die het draagt Glamour girls, hoge hakken en parels Ze zijn een dubbeltje in een dozijn in deze wereld Maar laat me je vertellen Als ik jou zie, word ik gek Er is gewoon iets met jou, schatje Ik kan het niet helpen je maakt me gek Ik kan het niet uitleggen, het heeft geen zin om het te proberen Zo duidelijk als wat, er is geen ontkennen aan Wat je hebt, het raakt me elke keer Ik wil geen deel uitmaken van een mooie auto Alles wat ik nodig heb is een manier om me te brengen waar jij bent Sommige mensen dromen van de fijnere dingen Maar ik droom van jou, want er is niets fijners voor mij Laat me je vertellen Als ik jou zie, word ik gek Er is gewoon iets met jou, schatje Ik kan het niet helpen, je maakt me gek Ik kan het niet uitleggen, het heeft geen zin om het te proberen Zo duidelijk als wat, er is geen ontkennen aan Wat jij hebt, raakt me elke keer Er zijn veel dingen die een man kunnen verleiden om te vallen Maar meisje voor mij betekenen ze helemaal niets Nee, nee, nee, nee Laat me je vertellen When I see you I go crazy Er is gewoon iets met jou, schatje Ik kan het niet helpen je maakt me gek Ik kan het niet uitleggen, het heeft geen zin om het te proberen Zo duidelijk als wat, er is geen ontkennen aan What you've got, it gets me every time Yeah, what you've got, it gets me every time Girl, what you've got, it gets me every time