Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john michael montgomery Songtekst: til nothing comes between us

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john michael montgomery - 'til nothing comes between us ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van til nothing comes between us? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john michael montgomery! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john michael montgomery en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals til nothing comes between us .

Origineel

Close your eyes, can you see me Rollin' down the Rocky Mountains? Movin' like the wind that sweeps the Kansas plains I know you're with me as I make my way through Oklahoma Pass the barns and weather vanes There are motels, cafes, fields and billboard signs A thousand miles of highway between your heart and mine There will finally come a moment When one man and one woman Get everything that they've been waiting for I'll take you in my arms again Feel your skin against my skin Let the sheet fall slowly to the floor 'Til nothing comes between us anymore In my soul I can feel you As I cross the Mississippi You're the river flowin' in me Comin' home, I count each heartbeat Till the moment we're together And the distance can't be measured That's all that keeps me goin' when I'm gone There will finally come a moment When one man and one woman Get everything that they've been waiting for I'll take you in my arms again Feel your skin against my skin Let the sheet fall slowly to the floor 'Til nothing comes between us anymore Anymore There will finally come a moment When one man and one woman Get everything that they've been waiting for I'll take you in my arms again Feel your skin against my skin Let the sheet fall slowly to the floor 'Til nothing comes between us anymore There will finally come a moment When one man and one woman Get everything, everything, everything they've been waiting for I'll take you in my arms again Feel your skin against my skin Let the sheet fall slowly to the floor 'Til nothing comes between us anymore There will finally come a moment When one man and one woman Get everything that they've been waiting for I'll take you in my arms again Feel your skin against my skin

 

Vertaling

Sluit je ogen, kun je me zien Rollin 'down the Rocky Mountains? Bewegend als de wind die door de vlakten van Kansas waait. I know you're with me as I make my way through Oklahoma Pass the barns and weather vanes Er zijn motels, cafés, velden en billboard tekens Duizend mijl snelweg tussen jouw hart en het mijne Er zal eindelijk een moment komen Wanneer een man en een vrouw alles krijgen waar ze op hebben gewacht Ik zal je weer in mijn armen nemen Voel je huid tegen mijn huid Laat het laken langzaam op de grond vallen Tot er niets meer tussen ons komt In mijn ziel kan ik je voelen Als ik de Mississippi oversteek Jij bent de rivier die in mij stroomt Thuis komend, tel ik elke hartslag Tot het moment dat we samen zijn And the distance can't be measured Dat is alles wat me gaande houdt als ik weg ben Er zal eindelijk een moment komen Wanneer een man en een vrouw alles krijgen waar ze op hebben gewacht Ik zal je weer in mijn armen nemen. Voel je huid tegen mijn huid Laat het laken langzaam op de grond vallen Tot niets meer tussen ons komt Anymore Er zal eindelijk een moment komen Wanneer een man en een vrouw alles krijgen waar ze op hebben gewacht Ik zal je weer in mijn armen nemen Voel je huid tegen mijn huid Laat het laken langzaam op de grond vallen Tot niets meer tussen ons komt Er zal eindelijk een moment komen Wanneer een man en een vrouw Alles krijgen, alles, alles waar ze op hebben gewacht Ik zal je weer in mijn armen nemen. Voel je huid tegen mijn huid Laat het laken langzaam op de grond vallen Tot niets meer tussen ons komt Er zal eindelijk een moment komen Wanneer een man en een vrouw alles krijgen waar ze op hebben gewacht Ik zal je weer in mijn armen nemen. Voel je huid tegen mijn huid