Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: John Miles Songtekst: Music

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: John Miles - Music ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Music? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van John Miles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van John Miles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Music .

Origineel

Music was my first love And it will be my last Music of the future And music of the past To live without my music Would be impossible to do In this world of troubles My music pulls me through BRIDGE Music was my first love And it will be my last Music of the future And music of the past And music of the past And music of the past BRIDGE Music was my first love And it will be my last Music of the future And music of the past To live without my music Would be impossible to do 'Cause in this world of troubles My music pulls me through

 

Vertaling

Muziek was mijn eerste liefde En het zal mijn laatste Muziek van de toekomst En de muziek van het verleden Om te leven zonder mijn muziek Onmogelijk zou zijn om te doen In deze wereld van problemen Mijn muziek trekt me door BRIDGE Muziek was mijn eerste liefde En het zal mijn laatste Muziek van de toekomst En de muziek van het verleden En de muziek van het verleden En de muziek van het verleden BRIDGE Muziek was mijn eerste liefde En het zal mijn laatste Muziek van de toekomst En de muziek van het verleden Om te leven zonder mijn muziek Onmogelijk zou zijn om te doen Want in deze wereld van problemen Mijn muziek trekt me door