Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: John Newman Songtekst: Down The Line

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: John Newman - Down The Line ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Down The Line? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van John Newman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van John Newman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Down The Line .

Origineel

[Verse:] I’ve been battered, I’ve been bruised And though I know it’s no excuse For you I know I’m right And in another place, in another time I’ll buy you flowers, I’d build a home Right now can’t pay the bills, I cannot go Can’t give you anything you need [Pre-Chorus:] But maybe if you’ll meet me further down the line ‘Cause you’re the right person at the wrong time [Chorus:] I wanna run into the light And leave the dark behind I wanna break the chains of life With you right by my side So oh You gotta meet me down the line So oh You gotta meet me down the line [Verse:] I’m easily dazed, I’m so confused It’s hurting me and I’m hurting you Despite everything you do [Pre-Chorus:] You’re gonna have to meet me further down the line ‘Cause you’re the right person at the wrong time [Chorus:] I wanna run into the light And leave the dark behind I wanna break the chains of life With you right by my side So oh You gotta meet me down the line So oh You gotta meet me down the line [Bridge:] You’ve been trying hard To make me feel a little better It’s gonna take a while To make me feel a little better And I’ll try, try, try, try a little harder uh yea And I swear, swear, swear I’m gonna lift you further [Chorus:] I wanna run into the light And leave the dark behind I wanna break the chains of life With you right by my side So oh You gotta meet me down the line So oh You gotta meet me down the line So oh You gotta meet me down the line I’m easily dazed, I’m so confused It’s hurting me and I’m hurting you

 

Vertaling

[Verse:] Ik ben geslagen, ik heb gekneusd En hoewel ik weet dat het geen excuus Voor jou Ik weet dat ik gelijk En op een andere plaats, in een andere tijd Ik geef je bloemen kopen, zou ik een huis te bouwen Op dit moment kan niet de rekeningen te betalen, kan ik niet gaan Kan je niet alles wat je nodig hebt [Pre-Chorus:] Maar misschien als je me verder te voldoen aan langs de lijn Omdat je de juiste persoon op het verkeerde moment bent [Chorus:] Ik wil lopen in het licht En achter het donker Ik wil breken de ketensvan het leven Met je gelijk aan mijn zijde Dus oh Je moet voldoen aan me langs de lijn Dus oh Je moet voldoen aan me langs de lijn [Verse:] Ik ben gemakkelijk versuft, ik ben zo in de war Het doet me pijn en ik je pijn Ondanks alles wat je doet [Pre-Chorus:] Je moet me verder te voldoen aan langs de lijn Omdat je de juiste persoon op het verkeerde moment bent [Chorus:] Ik wil lopen in het licht En achter het donker Ik wil breken de ketens van het leven Met je gelijk aan mijn zijde Dusoh Je moet voldoen aan me langs de lijn Dus oh Je moet voldoen aan me langs de lijn [Bridge:] Je hebt hard geprobeerd Om me een beetje beter Het zal een tijdje duren Om me een beetje beter En ik zal het proberen, proberen, proberen, probeer dan een beetje harder uh ja En ik zweer, zweer, zweer ik ga lift u verder [Chorus:] Ik wil lopen in het licht En achter het donker Ik wil breken de ketens van het leven Met je gelijk aan mijn zijde Dus oh Je moet voldoen aan me langs de lijn Dusoh Je moet voldoen aan me langs de lijn Dus oh Je moet voldoen aan me langs de lijn Ik ben gemakkelijk versuft, ik ben zo in de war Het doet me pijn en ik je pijn