Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: John Newman Songtekst: Losing Sleep

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: John Newman - Losing Sleep ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Losing Sleep? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van John Newman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van John Newman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Losing Sleep .

Origineel

It’s 3 AM, I’m calling in to tell you that without you hereI’m losing sleepI’m losing sleepNervous, I’m around these lonely eyes, that’s leaving me filled with fearI’m losing sleepI’m losing sleepAnd I know what it's likeTo be a child scared of the nightPlease don’t stop loving me, loving meOoh ooh ooh ooh ooh ooh ooh oohWanting me, wanting me like you doPlease don’t stop caring now, caring nowOoh ooh ooh ooh ooh ooh ooh oohCaring now, caring now like you doI know you have to work out there, it’s for the best, but can’t you see?I’m losing sleepI’m losing sleepRemember telling you to go, you’ve always done what’s good for meI’m losing sleepI’m losing sleepAnd I know what it's likeTo be a child scared, so scared of the nightPlease don’t stop loving me, loving meOoh ooh ooh ooh ooh ooh ooh oohWanting me, wanting me like you doPlease don’t stop caring now, caring nowOoh ooh ooh ooh ooh ooh ooh oohCaring now, caring now like you doRunning from the dark but I just can’t hideDreading sundown, yeah I’m dreading the nightNeed you back here ‘cause it feels so wrong yeahPlease don’t stop loving me, loving meNo no no no no no no noLoving me, loving me like you doDarling no oh ohPlease don’t stop caring now, caring nowOoh ooh ooh ooh ooh ooh ooh oohCaring now, caring nowPlease don’t stop loving me, loving meNo no no no no no no noWanting me, wanting me like you doIt’s 3 AM, I’m calling in to tell you that without you hereI’m losing sleepI’m losing sleepRead more

 

Vertaling

Het is 03:00, ik bel in om u te vertellen dat zonder je hereI'm losing sleepI'm verliezen sleepNervous, ik rond deze eenzame ogen, dat is waardoor ik gevuld met fearI'm verliezen sleepI'm verliezen sleepAnd Ik weet wat het is een kind bang voor de nightPlease liketo zijn niet stop loving me, loving meOoh ooh ooh ooh ooh ooh ooh oohWanting me, ze willen me als je doPlease niet stoppen nu de zorg, de zorg nowOoh ooh ooh ooh ooh ooh ooh oohCaring nu, zorgzame nu alsof je doi weet dat je uit te werkendaar, het is voor het beste, maar kan je niet zien? Ik verlies sleepI'm verliezen sleepRemember te vertellen dat je gaat, heb je altijd gedaan wat goed voor meI'm verliezen sleepI'm verliezen sleepAnd Ik weet wat het is liketo worden een kind bang, zo bang van de nightPlease niet stop loving me, loving meOoh ooh ooh ooh ooh ooh ooh oohWanting me, ze willen me als je doPlease niet stoppen nu de zorg, de zorg nowOoh ooh ooh ooh ooh ooh ooh oohCaring nu , nu de zorg zoals u doRunning uit het donker Ik kan het gewoon niet, maarhideDreading zonsondergang, ja ik ben bang voor de nightNeed je hier terug want het voelt zo verkeerd yeahPlease niet stop loving me, loving Meno nee nee nee nee nee nee noLoving me, loving me als je doDarling geen oh ohPlease niet stoppen zorg nu, zorgzaam nowOoh ooh ooh ooh ooh ooh ooh oohCaring nu, zorgzame nowPlease niet stop loving me, loving Meno nee nee nee nee nee nee noWanting me, ze willen me als je doIt's 3:00, ik bel in om u te vertellen dat zonder je hereI'm verliezen sleepI'm verliezen sleepRead meer