Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: John Newman Songtekst: Out Of My Head

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: John Newman - Out Of My Head ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Out Of My Head? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van John Newman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van John Newman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Out Of My Head .

Origineel

Tekst: Living in a broken home alone 16 weeks since you’ve been gone as time goes by there’s no pieces left no memories of you and me Yeah..Yeah.. To shut out feeling lonely; I get out of my head lost everything around me not dealing whit it well To shut out feeling lonely; I get out of my head why would you love to do somebody when love hurts in the end? Free to see the world now as my on sleep with any woman that I want But anytime anyone gets close Breaks trough my mind, What i have lost, ohh….. To shut out feeling lonely; I get out of my head lost everything around me not dealing whit it well To shut out feeling lonely; I get out of my head why would you love to do somebody when love hurts in the end? You called to say you’re missing me but never ask how i feel when i’m beaten, I’m broke I’m out of my head, but learning to get on by fine. To shut out feeling lonely; I get out of my head lost everything around me not dealing whit it well To shut out feeling lonely; I get out of my head why would you love to do somebody when love hurts in the end? Oh no ….. love hurts in the end…..

 

Vertaling

Tekst: Wonen in een gebroken gezin alleen 16 weken geleden dat u geweest bent gegaan na verloop van tijd is er geen stukken links geen herinneringen aan jou en mij Yeah..Yeah .. Buiten te sluiten eenzaam voelen; Ik ga uit mijn hoofd verloor alles om me heen niet te maken whit het goed Buiten te sluiten eenzaam voelen; Ik ga uit mijn hoofd waarom zou je graag doet iemand als de liefde doet pijn in het einde? Vrij om de wereld nu te zien als mijn op slapen met elke vrouw die ik wil Maar wanneer iemand in de buurt komt Breekt doorheen mijnerg, Wat ik heb verloren, ohh ... .. Buiten te sluiten eenzaam voelen; Ik ga uit mijn hoofd verloor alles om me heen niet te maken whit het goed Buiten te sluiten eenzaam voelen; Ik ga uit mijn hoofd waarom zou je graag doet iemand als de liefde doet pijn in het einde? Je belde om te zeggen je mist me maar nooit vragen hoe ik me voel Als ik in elkaar geslagen, ik ben blut Ik ben uit mijn hoofd, maar het leren aan de slag met een boete. Buiten te sluiten eenzaam voelen; Ik ga uit mijn hoofd verloor alles om me heen niet te maken whithet goed Buiten te sluiten eenzaam voelen; Ik ga uit mijn hoofd waarom zou je graag doet iemand als de liefde doet pijn in het einde? Oh nee ... .. love hurts op het einde ... ..