Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: John Newton Songtekst: Amazing Grace

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: John Newton - Amazing Grace ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Amazing Grace? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van John Newton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van John Newton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Amazing Grace .

Origineel

Amazing grace (how sweet the sound) that saved a wretch like me! I once was lost, but now I am found, Was blind, but now I see. 'Twas grace that taught my heart to fear, and grace my fears relieved; how precious did that grace appear, the hour I first believed. The Lord has promised good to me, His word my hope secures; He will my shield and portion be, as long as life endures.

 

Vertaling

Amazing grace (hoe zoet het geluid) dat een wrak als ik redde! Ik was eens verloren, maar nu ben ik gevonden, Was blind, maar nu zie ik. 'Het was genade die mijn hart leerde te vrezen, en genade mijn angsten opgelucht; hoe kostbaar deed dat genade verschijnen, het uur dat ik eerst geloofde. De Heer heeft goed voor me beloofd, Zijn woord mijn hoop beveiligt; Hij zal mijn schild en deel te zijn, zolang het leven duurt.