Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: John O'callaghan Songtekst: Out Of Nowhere

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: John O'callaghan - Out Of Nowhere ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Out Of Nowhere? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van John O'callaghan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van John O'callaghan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Out Of Nowhere .

Origineel

Save me… Out of nowhere you said Wait for me, wait for me And out of nowhere you read Straight into me, into me Left me wanting to know Where do we go, do we go Somewhere dark and remote I wanna know, wanna know Is this real or am I just making this up? Or will you be my surprise? Don’t wake me up, wake me up Is this real or you gonna sweep me off my feet Or am I here foolishly Waiting for a ghost to come and save me Save me…

 

Vertaling

Save me ... Uit het niets zei u Wacht op mij, wacht op mij En uit het niets je leest Recht in mij, in mij Liet me willen weten Waar gaan we heen, we gaan Ergens donker en afgelegen Ik wil weten, wil weten Is dit echt of ben ik gewoon verzint dit? Of wil je mijn verbazing wel? Begrijp me niet wakker, me wakker Is dit echt of je gaat vegen me van mijn voeten Of ben ik hier dom Wachten op een spook te komen en verlos mij Save me ...