Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john prine Songtekst: if she were you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john prine - if she were you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if she were you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john prine! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john prine en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if she were you .

Origineel

Well, everytime I try to love another I never know exactly what to do I'd like to tell her just how much I want her And I could find the way if she were you Her eyes may shine for me and not another, Her lonely arms reach out to hold me too, She wants to take your place and be my lover And I could make her mine if she were you I never knew how much I cared about you Till your memory made me a lovesick fool When she speaks to me I hear you sweet voice calling When I close my eyes your face comes into view I remember how it hurt when I was falling And I could fall again if she were you I never knew how much I cared about you Till your memory made me a lovesick fool She wants to take your place and be my lover And I could make her mine if she were you Yes, I could make her mine if she was you

 

Vertaling

Nou, elke keer als ik probeer om van een ander te houden weet ik nooit precies wat ik moet doen Ik zou haar willen vertellen hoeveel ik van haar hou En ik zou de weg kunnen vinden als zij jou was Haar ogen mogen voor mij schijnen en niet voor een ander, Haar eenzame armen reiken uit om mij ook vast te houden, Ze wil jouw plaats innemen en mijn minnaar zijn En ik zou haar de mijne kunnen maken als zij jou was Ik heb nooit geweten hoeveel ik om je gaf Tot jouw herinnering me een verliefde dwaas maakte Als ze tegen me praat hoor ik je zoete stem roepen Als ik mijn ogen sluit komt jouw gezicht in beeld Ik herinner me hoe pijn het deed toen ik viel En ik zou weer kunnen vallen als zij jou was Ik heb nooit geweten hoeveel ik om je gaf Tot jouw herinnering me een verliefde dwaas maakte Ze wil jouw plaats innemen en mijn geliefde zijn En ik zou haar de mijne kunnen maken als zij jou was Ja, ik zou haar de mijne kunnen maken als ze jou was