Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john prine Songtekst: linda goes to mars

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john prine - linda goes to mars ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van linda goes to mars? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john prine! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john prine en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals linda goes to mars .

Origineel

I just found out yesterday that Linda goes to Mars Every time I sit and look at pictures of used cars She'll turn on her radio and sit down in her chair And look at me across the room as if I wasn't there Oh, my stars, my Linda's gone to Mars Well, I wish she wouldn't leave me here alone Oh, my stars, my Linda's gone to Mars Well, I wonder if she'd bring me something home Something, somewhere, somehow took my Linda by the hand And secretly decoded our sacred wedding band For when the moon shines down upon our happy humble home Her inner space gets tortured by some outer space unknown Oh, my stars, my Linda's gone to Mars Well, I wish she wouldn't leave me here alone Oh, my stars, my Linda's gone to Mars Well, I wonder if she'd bring me something home Now I ain't seen no saucers 'cept the ones upon the shelf And if I ever seen one I'd keep it to myself For if there's life out there somewhere beyond this life on earth Then Linda must have gone out there and got her money's worth Oh, my stars, my Linda's gone to Mars Well, I wish she wouldn't leave me here alone Oh, my stars, my Linda's gone to Mars Well, I wonder if she'd bring me something home Yeah, I wonder if she'd bring me something home

 

Vertaling

Ik ben er gisteren achter gekomen dat Linda naar Mars gaat. Elke keer als ik naar foto's van tweedehands auto's zit te kijken zet ze haar radio aan en gaat in haar stoel zitten en kijkt ze me aan de andere kant van de kamer aan alsof ik er niet ben Oh, mijn sterren, mijn Linda is naar Mars gegaan Wel, ik wou dat ze me hier niet alleen zou laten Oh, mijn sterren, mijn Linda is naar Mars Wel, ik vraag me af of ze me iets mee naar huis zou nemen Iets, ergens, heeft mijn Linda bij de hand genomen en ontcijferde stiekem onze heilige trouwring Want als de maan op ons gelukkige, nederige huis schijnt wordt haar innerlijke ruimte gemarteld door een onbekende ruimte Oh, mijn sterren, mijn Linda is naar Mars gegaan Nou, ik wou dat ze me hier niet alleen zou laten Oh, mijn sterren, mijn Linda is naar Mars Wel, ik vraag me af of ze me iets mee naar huis zou brengen Nu heb ik geen schotels gezien, behalve die op de plank En als ik er ooit een zou zien, zou ik die voor mezelf houden Want als er ergens leven is buiten dit leven op aarde Dan moet Linda daar naar toe zijn gegaan en waar voor haar geld hebben gekregen Oh, mijn sterren, mijn Linda is naar Mars gegaan Wel, ik wou dat ze me hier niet alleen zou laten Oh, mijn sterren, mijn Linda is naar Mars Wel, ik vraag me af of ze me iets mee naar huis zou brengen Ja, ik vraag me af of ze me iets mee naar huis zou nemen