Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john prine Songtekst: milwaukee here i come

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john prine - milwaukee here i come ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van milwaukee here i come? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john prine! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john prine en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals milwaukee here i come .

Origineel

I'm gonna get on that old turnpike and I'm gonna ride I'm gonna leave this town 'til you decide Which one you want the most them opry stars or me Milwaukee here I come from Nashville, Tennessee Milwaukee is where we were before we came here Working in a brewery making the finest beer You came to me on a payday night said let's go to Tennessee So we drove to Nashville to the Grand Ole Opry I'm gonna get on that old turpike and I'm gonna ride I'm gonna leave this town 'til you decide Which one you want the most those opry stars or me Milwaukee here I come from Nashville, Tennessee We were watching tv ernest tubb was singing loud I said that's the man for me I love him, there's no doubt I'm leaving you and going now to find out where he's at If I can't get him I'll settle for that bluegrass lester flatt I'm gonna get on that old turnpike and I'm gonna ride I'm gonna leave this town 'til you decide Which one you want the most Me or Jerry Lee Milwaukee here I come from Nashville, Tennessee Milwaukee here I come from Nashville, Tennessee

 

Vertaling

Ik ga op die oude tolweg en ik ga rijden Ik ga deze stad verlaten tot jij beslist Wie je het liefst wilt, de opry sterren of mij Milwaukee hier kom ik van Nashville, Tennessee Milwaukee is waar we waren voordat we hier kwamen Werkend in een brouwerij die het beste bier maakt Je kwam naar me toe op een betaaldag avond en zei laten we naar Tennessee gaan. Dus reden we naar Nashville naar de Grand Ole Opry Ik ga op die oude turpike en ik ga rijden Ik ga deze stad verlaten tot jij beslist Wie wil je het liefst die opry sterren of mij Milwaukee hier kom ik van Nashville, Tennessee We keken tv en Ernest Tubb zong luid Ik zei dat is de man voor mij ik hou van hem, er is geen twijfel Ik verlaat je en ga nu uitzoeken waar hij is Als ik hem niet kan krijgen neem ik genoegen met die bluegrass Lester Flatt Ik ga op die oude tolweg en ik ga rijden Ik verlaat deze stad totdat jij beslist Which one you want the most Mij of Jerry Lee Milwaukee hier kom ik van Nashville, Tennessee Milwaukee hier kom ik van Nashville, Tennessee