Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john rich Songtekst: i thought you'd never ask

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john rich - i thought you'd never ask ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i thought you'd never ask? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john rich! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john rich en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i thought you'd never ask .

Origineel

Well, she's been there right beside me Through the ups and downs and all the in betweens No, I couldn't live without her But I've never let her see that side of me Well, I finally bought that diamond I found the right timin' With a breakin' voice I fell down on my knees And she said, "Hey boy, I thought you'd never ask I've been lovin' on you since a long, long time ago And I can't believe you held out on me, lettin' all this time slip past" And she said, "Yes and I thought you'd never ask" Well we both started crying As we saw our future comin' into view We saw a home and a family and all the things That come with love that's true And as we stood there shakin' Talkin' about the life we'd be makin' She took my hand And looked me in the eyes And she said, "Hey boy, I thought you'd never ask I've been lovin' on you since a long, long time ago And I can't believe you held out on me, lettin' all this time slip past" And she said, "Yes and I thought you'd never ask" She said, "I wondered if I'd see the day When you'd finally give your heart away And we wind up in this perfect place" And she said, "Hey boy, I thought you'd never ask You know I've been lovin' on you since a long, long time ago And I can't believe you held out on my, lettin' all this time slip past" And she said, "Yes and I thought you'd never ask" And she said, "Yes, and I thought you'd never Boy, I thought you'd never ask"

 

Vertaling

Nou, ze is er geweest, naast me. Door de ups en downs en alle in between Nee, ik zou niet zonder haar kunnen leven But I've never let her see that side of me Well, I finally bought that diamond I found the right timin' With a breakin' voice I fell down on my knees En ze zei: "Hé jongen, ik dacht dat je het nooit zou vragen Ik hou al van je sinds een lange, lange tijd geleden En ik kan niet geloven dat je me hebt laten zitten, al die tijd voorbij hebt laten gaan. En zij zei, "Ja en ik dacht dat je het nooit zou vragen" Nou we begonnen allebei te huilen As we saw our future comin' into view We zagen een huis en een gezin en al die dingen Dat komt met liefde die waar is En terwijl we daar stonden te beven pratend over het leven dat we zouden maken nam ze mijn hand And looked me in the eyes And she said, "Hey boy, I thought you'd never ask Ik hou al van je sinds een lange, lange tijd geleden En ik kan niet geloven dat je me in de steek hebt gelaten, al die tijd voorbij hebt laten gaan. En ze zei, "Ja en ik dacht dat je het nooit zou vragen" Ze zei: "Ik vroeg me af of ik de dag zou zien Wanneer je eindelijk je hart weg zou geven En we eindigen op deze perfecte plek" And she said, "Hey boy, I thought you'd never ask Je weet dat ik al heel, heel lang van je hou En ik kan niet geloven dat je me hebt laten zitten, al die tijd voorbij laten gaan. En ze zei, "Ja en ik dacht dat je het nooit zou vragen" En ze zei: "Ja, en ik dacht dat je het nooit zou doen Jongen, ik dacht dat je het nooit zou vragen.