Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: John Rivas Songtekst: Love Me Lyrics

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: John Rivas - Love Me Lyrics ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Love Me Lyrics? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van John Rivas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van John Rivas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Love Me Lyrics .

Origineel

Love me Slowly Maybe You wanna stay tonight Baby Never Let go Lalalalove me Baby don’t ask me why And if you want me Don’t ever say goodbye Lalalalove me Baby don’t ask me why And if you want me Don’t ever say goodbye Love me Slowly Maybe You wanna stay tonight Baby Never Let go So you just say my name So you just say my name So you just say my name And I’ll be there Lalalalove me Baby don’t ask me why And if you want me Don’t ever say goodbye Lalalalove me Baby don’t ask me why And if you want me Don’t ever say goodbye - See more at:

 

Vertaling

Love me Langzaam Misschien U wilt verblijven vanavond baby nooit loslaten Lalalalove me baby Vraag me niet waarom En als je wilt dat ik niet ooit afscheid Lalalalove me baby Vraag me niet waarom En als je wilt dat ik niet ooit afscheid Love me langzaam Misschien U wilt verblijven vanavond baby Laat nooit gaan Dus je mijn naam te zeggen Dus je alleen mijn naam te zeggen Dus je mijn naam te zeggen en ik zal er zijn Lalalalove me baby Vraag me niet waarom En als je wil me niet ooit afscheid Lalalalove me baby Vraag me niet waarom En als jewil me niet ooit afscheid - Zie meer op: