Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: John Rowles Songtekst: IF I ONLY HAD TIME

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: John Rowles - IF I ONLY HAD TIME ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van IF I ONLY HAD TIME? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van John Rowles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van John Rowles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals IF I ONLY HAD TIME .

Origineel

IF I ONLY HAD TIME IF I ONLY HAD TIME ONLY TIME SO MUCH TO DO IF I ONLY HAD TIME, IF I ONLY HAD TIME DREAMS TO PURSUE IF I ONLY HAD TIME, THEY'D BE MINE TIME LIKE THE WIND THOSE ARE HURRYING BY, AND THE HOURS JUST FLY WHERE TO BEGIN, THERE ARE MOUNTAINS I'D CLIMB, IF I'D TIME SINCE I MET YOU I'VE THOUGHT LIFE REALLY IS TO SHORT LOVIN' YOU SO MANY THINGS, WE COULD MAKE TRUE A WHOLE CENTURY ISN'T ENOUGH TO SATISFY ME SO MUCH TO DO IF I ONLY HAD TIME, IF I ONLY HAD TIME DREAMS TO PURSUE IF I ONLY HAD TIME, THEY'D BE MINE MMMMM IF I ONLY HAD TIME ONLY TIME MMMMM

 

Vertaling

Als ik alleen tijd gehad Als ik alleen tijd gehad Only Time Zoveel te doen Als ik alleen tijd gehad, als ik alleen tijd gehad Dromen om te OEFENEN Als ik alleen tijd had, zouden ze worden MINE TIJD Like The Wind Dat zijn DOOR haasten, En de uren Just Fly Waar te beginnen, Er zijn bergen I'D KLIM, als ik TIJD DAAR ik je ontmoette ik heb gedacht HET LEVEN IS ECHT TE KORT Lovin 'You Zoveel dingen, kunnen we waarmaken Een hele eeuw is niet genoeg om mij tevreden Zoveel te doen Als ik alleen tijd gehad, als ik alleen tijd gehad Dromen om te OEFENEN Als ik alleen tijd had, zouden ze worden MINE MMMMM Als ik alleen tijd gehad Only Time MMMMM