Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john stevens Songtekst: come fly with me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john stevens - come fly with me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van come fly with me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john stevens! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john stevens en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals come fly with me .

Origineel

Come fly with me, let's fly, let's fly away If you can use some exotic booze There's a bar in far Bombay Come fly with me, let's fly, let's fly away Come fly with me, let's float down to Peru In llama land there's a one-man band And he'll toot his flute for you Come fly with me, let's take off in the blue Once I get you up there where the air is rarified We'll just glide, starry-eyed Once I get you up there I'll be holding you so near You may hear angels cheer 'cause we're together Weather-wise it's such a lovely day You just say the words and we'll beat the birds Down to Acapulco Bay It's perfect for a flying honeymoon, they say Come fly with me, let's fly, let's fly away Once I get you up there where the air is rarified We'll just glide, starry-eyed Once I get you up there I'll be holding you so near You may hear angels cheer 'cause we're together Weather-wise it's such a lovely day You just say the words and we'll beat the birds Down to Acapulco Bay It's perfect for a flying honeymoon, they say Come fly with me, let's fly, let's fly Pack up, let's fly away!!

 

Vertaling

Kom vlieg met me mee, laten we vliegen, laten we wegvliegen Als je wat exotische drank kunt gebruiken Er is een bar in het verre Bombay Kom vlieg met me, laten we vliegen, laten we wegvliegen Kom vlieg met me, laten we naar Peru zweven In lama land is er een eenmans band En hij zal op zijn fluit spelen voor jou Kom vlieg met me mee, laten we opstijgen in de blauwe lucht Als ik je daarboven heb waar de lucht ijl is We zullen gewoon zweven, starry-eyed Als ik je daarboven heb, zal ik je zo dichtbij houden Je hoort engelen juichen, want we zijn samen Het weer is zo'n mooie dag Je hoeft alleen de woorden te zeggen en we verslaan de vogels Naar Acapulco Bay Het is perfect voor een vliegende huwelijksreis, zeggen ze Kom vlieg met me mee, laten we vliegen, laten we wegvliegen Als ik je daarboven heb waar de lucht ijl is We zullen gewoon zweven, starry-eyed Als ik je daarboven heb, zal ik je zo dichtbij houden Je hoort engelen juichen, want we zijn samen Het weer is zo'n mooie dag Je hoeft alleen de woorden te zeggen en we verslaan de vogels Naar Acapulco Bay Het is perfect voor een vliegende huwelijksreis, zeggen ze Kom vlieg met me mee, laten we vliegen, laten we vliegen Inpakken, we vliegen weg!