Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john tesh Songtekst: tears in heaven

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john tesh - tears in heaven ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tears in heaven? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john tesh! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john tesh en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tears in heaven .

Origineel

Would you know my name If I saw you in heaven? Would it be the same If I saw you in heaven? I must be strong And carry on 'Cause I know I don't belong Here in heaven Would you hold my hand If I saw you in heaven? Would you help me stand If I saw you in heaven? I'll find my way Through night and day 'Cause I know I just can't stay Here in heaven Time can bring you down Time can bend your knees Time can break your heart Have you begging please, begging please Beyond the door There's peace I'm sure And I know there'll be no more Tears in heaven Would you know my name If I saw you in heaven? Would it be the same If I saw you in heaven? I must be strong And carry on 'Cause I know I don't belong Here in heaven

 

Vertaling

Zou je mijn naam weten als ik je in de hemel zag? Zou het dezelfde zijn als ik jou in de hemel zag? Ik moet sterk zijn En doorgaan 'Want ik weet dat ik hier niet hoor hier in de hemel Zou je mijn hand vasthouden Als ik je in de hemel zag? Zou je me helpen staan Als ik je in de hemel zag? Ik zal mijn weg vinden Door dag en nacht Want ik weet dat ik niet kan blijven Hier in de hemel Tijd kan je naar beneden halen Tijd kan je knieën buigen Tijd kan je hart breken Laat je smeken alsjeblieft, smeken alsjeblieft Achter de deur Daar is vrede, daar ben ik zeker van En ik weet dat er niet meer zal zijn Tranen in de hemel Zou je mijn naam weten Als ik je in de hemel zag? Zou het dezelfde zijn Als ik je in de hemel zag? Ik moet sterk zijn En doorgaan 'Want ik weet dat ik hier niet hoor hier in de hemel