Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: JOHN TILLOTSON Songtekst: HEARTACHES BY THE NUMBER

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: JOHN TILLOTSON - HEARTACHES BY THE NUMBER ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van HEARTACHES BY THE NUMBER? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van JOHN TILLOTSON! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van JOHN TILLOTSON en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals HEARTACHES BY THE NUMBER .

Origineel

I've got heartaches by the number when you left me I never knew that I could hurt this way O, how my heart was filled, when you come home again But you came back an' never meant to stay CHORUS: Now, I've got heartaches by the number Troubled by the shore Ever day I love you more an' more I've got heartaches by the number It's a love that I can't win But th day you stop lovin' me Is th day my world will end VERSE 2 Got heartaches by the number When you called me an' said You were coming back to stay With hopeful heart I waited for you But you must have lost your way

 

Vertaling

Ik heb heartaches kreeg door het aantal als je me verlaten Ik wist niet dat ik op deze manier zouden kunnen zetten O, hoe mijn hart was vol, als je weer thuis te komen Maar je kwam terug van een 'nooit bedoeld om te blijven Chorus: Nu, ik heb hartzeer door het aantal Verontrust door de kust Ooit dag dat ik hou van je meer een 'meer Ik heb heartaches kreeg door het aantal Het is een liefde die ik niet kan winnen Maar e dag u stopt lovin 'me Is e dag mijn wereld zal eindigen Verse 2 Kreeg heartaches door het aantal Als je me een zogenaamde 'zei Je zou komenterug te blijven Met hoopvol hart wachtte ik voor u Maar je moet je weg kwijt