Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john travolta Songtekst: you set my dreams to music

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john travolta - you set my dreams to music ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you set my dreams to music? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john travolta! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john travolta en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you set my dreams to music .

Origineel

Oh, I'm loving what I see Each time you smile at me I love the look of what you're thinking I know how it feels to fly I'm glowing like the sky that's on fire As the sun is sinking Oh, you set my dreams to music As you spend the whole night making them come true And in my whole life I have never had a dream as sweet as you No-one else I ever knew Touch me quite like you Or say as much Without a word now Love, I'm hoping you can see a song's inside of me That holds more love Than any song you've heard, now Oh, you set my dreams to music As you spend the whole night making them come true And in my whole life I have never had a dream as sweet as you And in my whole life I have never had a dream as sweet as you

 

Vertaling

Oh, ik hou van wat ik zie Elke keer als je naar me lacht I love the look of what you're thinking Ik weet hoe het voelt om te vliegen Ik gloei als de hemel die in brand staat As the sun is sinking Oh, je zet mijn dromen op muziek Als je de hele nacht bezig bent ze waar te maken En in mijn hele leven heb ik nog nooit zo'n zoete droom gehad als jij Niemand anders die ik ooit gekend heb Raakt me aan zoals jij Of zegt zoveel Zonder een woord nu Liefde, ik hoop dat je kunt zien dat er een lied in me zit Dat meer liefde bevat Dan elk liedje dat je ooit gehoord hebt Oh, je zet mijn dromen op muziek Terwijl je de hele nacht bezig bent ze uit te laten komen En in mijn hele leven heb ik nog nooit zo'n zoete droom gehad als jij En in mijn hele leven heb ik nog nooit zo'n zoete droom gehad als jij