Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john vanderslice Songtekst: everything changed

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john vanderslice - everything changed ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van everything changed? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john vanderslice! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john vanderslice en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals everything changed .

Origineel

I heard the sound, Dull smash of shatterproof glass, Everything stopped in the parking lot, For a little girl face down on the ground, We all knew that she gone, All came near, no nothing was said, I had never seen somebody dead, For me everything changed Understand I was very high, I just quit my job, no I just got fired The day she died for me everything changed Could've been the shame of not even trying, Could've been the blood in her matted hair, Or how regrets of the dying are added to the air For me everything changed

 

Vertaling

Ik hoorde het geluid, doffe klap van breekbaar glas, Alles stopte op de parkeerplaats, Voor een klein meisje met haar gezicht naar beneden op de grond, We wisten allemaal dat ze weg was, Iedereen kwam dichterbij, er werd niets gezegd, Ik had nog nooit iemand dood gezien, Voor mij veranderde alles Begreep dat ik heel high was, Ik heb net mijn baan opgezegd, nee ik ben net ontslagen De dag dat ze stierf, veranderde alles voor mij Misschien was het de schaamte van het niet eens proberen, Het kan het bloed in haar gematteerde haar zijn geweest, Of hoe spijt van de stervende aan de lucht wordt toegevoegd Voor mij veranderde alles