Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: john west Songtekst: loved you tonight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: john west - loved you tonight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van loved you tonight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van john west! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van john west en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals loved you tonight .

Origineel

You're far far away from me I Don't know much about you But I like what I see We don't have to judge each other no We could just be We could just breathe Wait and see But in the meantime [Chorus] Would you mind if I told you I loved you tonight 'Cause it seems when you close to me It's gonna be alright Would you mind if I told you I loved you just for tonight 'Cause it seems when you close to me It's gonna be alright (x3) We've been in love before Haven't we But past loves like past lives It seems to me We don't have to fear this moment We could go slow See where this goes Cuz you never know But in the meantime I hope u know I don't know all of the answers All I know is what I feel tonight Your falling into my life So so Would you mind if I loved you tonight [Chorus] It's gonna be alright (x4)

 

Vertaling

Je bent ver weg van mij Ik weet niet veel over je Maar het bevalt me wat ik zie We hoeven elkaar niet te veroordelen nee We kunnen gewoon zijn We kunnen gewoon ademen Wachten en zien Maar in de tussentijd [refrein] Zou je het erg vinden als ik je vertelde dat ik vanavond van je hou Want het lijkt erop dat als je dicht bij me bent It's gonna be alright Zou je het erg vinden als ik je vertelde dat ik alleen van je hou voor vanavond Cause it seems when you close to me It's gonna be alright (x3) We've been in love before Nietwaar? But past loves like past lives It seems to me We hoeven dit moment niet te vrezen. We kunnen het rustig aan doen Kijken waar dit heen gaat Cuz you never know But in the meantime hoop ik dat je weet dat ik niet alle antwoorden weet All I know is what I feel tonight You falling into my life So so Zou je het erg vinden als ik vanavond van je hield [Chorus] It's gonna be alright (x4)