Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: johnnie taylor Songtekst: a fool like me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: johnnie taylor - a fool like me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a fool like me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van johnnie taylor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van johnnie taylor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a fool like me .

Origineel

Liars talk and fools like me believe I keep hanging on where love is gone Trusting along Now liars like to see a fool like me Love is lost but fools like me don't see I don't realize at all those lies Get surprised When love cease to be, a fool like me I don't know, I don't care I know there's somewhere Some love is gonna be true I'm gonna find her too Such a course fools just can't conceal How I cling to you, though we're through What can I do? Just to break free, a fool like me But I don't care I know somewhere Some love is gonna be true I'm gonna find her too Liars talk and fools like me believe I keep hanging on where love is gone Trusting along Now liars like to see a fool like me, a fool like me

 

Vertaling

Leugenaars praten en dwazen zoals ik geloven Ik blijf volhouden waar de liefde is verdwenen Vertrouwend langs Nu zien leugenaars graag een dwaas als ik Liefde is verloren maar dwazen zoals ik zien het niet Ik besef al die leugens niet verrast worden Wanneer liefde ophoudt te bestaan, een dwaas als ik Ik weet het niet, het kan me niet schelen I know there's somewhere dat er een ware liefde zal zijn Ik zal haar ook vinden Zo'n koers kunnen dwazen niet verhullen Hoe ik me aan je vastklamp, al is het uit tussen ons Wat kan ik doen? Gewoon om los te breken, een dwaas als ik Maar het kan me niet schelen. Ik weet dat ergens Some love is gonna be true Ik zal haar ook vinden Leugenaars praten en dwazen zoals ik geloven Ik blijf volhouden waar de liefde is verdwenen Trust along Nu zien leugenaars graag een dwaas als ik, een dwaas als ik